Navigatie overslaan

Laura Bromet en Tjeerd de Groot verrast door Water Natuurlijk

Dinsdag 6 december werden Laura Bromet en Tjeerd de Groot verrast door Water Natuurlijk. Voorzitter Peter Snoeren en vicevoorzitter Wybren Bakker brachten hen in de Tweede Kamer een bezoek om hen en hun medewerkers Jaap en Bouke face to face te bedanken voor de vasthoudende inzet om de waterschappen democratischer te maken.

Jarenlang is door hen gewerkt aan de initiatiefwet die zorgt voor meer democratie omdat geborgde zetels worden teruggebracht en partijen zelf bepalen wie uiteindelijk zitting gaat hebben in het dagelijks bestuur van elk waterschap. Natuurlijk spraken we over de tijdige inwerkingtreding want het is nog steeds afwachten of de wet voor 18 december in de staatscourant staat.

Onze dank werd ondersteund door het aanbieden van bloemen, een duurzaam vogelhuisje en natuurlijk ons landelijke programma voor de verkiezingen op 15 maart 2023. Ook spraken we over hun blijvende betrokkenheid bij Water Natuurlijk. En na al die waarderende woorden en attenties gingen beide van harte in op de uitnodiging om landelijk ambassadeur voor onze vereniging te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring