Navigatie overslaan

Meedoen

Water Natuurlijk en haar bestuurders zetten zich elke dag in voor natuur, landschap en recreatie. Er is nog veel te doen! Hierbij kunnen we jouw steun gebruiken. Wij zijn een open laagdrempelige organisatie waar leden inbreng hebben en mee kunnen doen. Wat kun je doen?

  • Meehelpen
  • Jouw kennis inzetten
  • Bestuurlijke functies
  • Word lid of donateur

Wil je je kennis en ervaring inzetten voor Water Natuurlijk, maar weet je nog niet waar en hoe? Als bestuurder of vrijwilliger? Voor of achter de schermen? Lokaal, regionaal of landelijk? Aarzel niet en neem contact op met de Water Natuurlijk fractie of bestuur in jouw waterschap!

Meehelpen
Bij jouw waterschap is er van alles te doen, zoals meedoen met acties, bijeenkomsten organiseren of het voeren van campagne. Ook de regionale afdelingen kunnen versterking gebruiken. Zij zoeken regelmatig naar mensen voor klussen als fondsenwerving, communicatie-werkzaamheden en netwerkbijeenkomsten. Je kunt natuurlijk ook zelf je diensten aanbieden!

Jouw kennis inzetten
Bezoek eens een bijeenkomst van een van onze werkgroepen rond inhoudelijke thema’s en/of word actief in een werkgroep. Verder zijn er ook altijd actuele waterschapsonderwerpen waarover we graag ervaringen, argumenten en visies uitwisselen. Zet jouw kennis in voor Water Natuurlijk!

Bestuurlijke functies
Er zijn verschillende mogelijkheden om bestuurlijk actief te worden binnen Water Natuurlijk. Vacatures voor het landelijk bestuur of regionaal bestuur en oproepen voor deelname in werkgroepen of commissies worden altijd op de ledensite online gezet. Je bent van harte welkom.

Kandidaatstelling voor algemeen bestuurslid
De termijn om je kandidaat te stellen als algemeen bestuurslid voor de waterschapsverkiezingen in 2023 is inmiddels gesloten. Mocht je belangstelling hebben in het werk van de fractie in je waterschap neem daar dan contact mee op. Kijk op de regionale site voor de contactgegevens.

Word lid
Sta je achter onze standpunten en wil je ons alleen financieel steunen; dat kan ook, word lid!

Donatie
Natuurlijk kun je Water Natuurlijk ook steunen zonder lid te worden. Het rekeningnummer van de Stichting Water Natuurlijk is NL77TRIO0390240419.

Ik word lid! Natuurlijk

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring