Navigatie overslaan

Waar gaan we voor?

Water Natuurlijk is in 2008 opgericht op initiatief van verschillende natuur- en milieuorganisaties en recreatieve organisaties. Wij staan voor duurzaam waterbeheer en vinden het belangrijk dat waterschappen bijdragen aan publieke belangen en maatschappelijke opgaven voor alle bewoners van Nederland.

Water Natuurlijk is een vereniging waar iedereen lid van kan worden. Want democratische controle en zeggenschap over de vertegenwoordiging van Water Natuurlijk in de waterschappen zijn belangrijk. En hoe meer leden, hoe meer beschikbare kennis, hoe beter en duurzamer de belangenafweging en hoe meer financiële armslag.

Water Natuurlijk is landelijk gezien de grootste waterschapspartij. In alle waterschappen is Water Natuurlijk in het Algemeen Bestuur verkozen. In de periode 2019-2023 is in zestien van de eenentwintig waterschappen Water Natuurlijk in het Dagelijks Bestuur vertegenwoordigd.

En bij de verkiezingen op 15 maart 2023 hopen we nog weer steviger te kunnen werken aan onze ambitie: duurzaam waterbeheer voor iedereen.

Doe je mee?

Er is nog veel te doen! Hierbij kunnen we jouw steun gebruiken.

Ja ik doe mee! Natuurlijk

Meer weten?

Over Water Natuurlijk, de waterschappen of de komende verkiezingen op 15 maart 2023?

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring