Navigatie overslaan

Onjuiste informatie over Water Natuurlijk in verschillende media

Recentelijk is er in verschillende media aangegeven dat Water Natuurlijk een samenwerkingsverband is tussen GroenLinks, D66 en Volt. Graag willen wij benadrukken dat deze informatie onjuist is. Water Natuurlijk is in 2008 opgericht op initiatief van een aantal natuur- en recreatieorganisaties. Water Natuurlijk is een onafhankelijke waterschapspartij die niet gebonden is aan een bepaalde politieke partij.

Wat ons bindt is onze passie voor landschap, natuur, cultuurhistorie, en het genieten op en rond het water. GroenLinks, D66, Volt en in een aantal regio's ook de PvdA, hebben niet zelfstandig meegedaan aan de waterschapsverkiezingen en hebben steun uitgesproken aan het verkiezingsprogramma en de uitgangspunten van Water Natuurlijk. Wij waarderen deze steun enorm.

Water Natuurlijk is een brede beweging waarin mensen met verschillende politieke achtergronden zich thuis voelen. Het gaat ons om een gezonde, veilige en mooie leefomgeving waarin water een belangrijke rol speelt. Onze kandidaten delen dezelfde passie en visie op het beheer van het water en de waterhuishouding in ons gebied.

We hopen dat dit misverstand hiermee uit de wereld is geholpen en dat we ons weer kunnen richten op onze gezamenlijke doelen. Namens Water Natuurlijk willen wij iedereen bedanken voor de steun en de interesse in onze partij. Samen gaan we voor een toekomstbestendig en duurzaam waterbeheer!

Meer lezen over Water Natuurlijk doe je hier!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring