Navigatie overslaan

Waar staan we voor

Wij hopen natuurlijk dat je op Water Natuurlijk de Dommel gaat stemmen. Door de droogte in ons gebied is het urgenter dan ooit dat we allemaal onze stem laten horen. Waar staan wij nu precies voor?

Brabant heeft levendige steden, dorpen en kernen met prachtige natuur. Onze rivieren en beken zijn de slagaders die onze leefomgeving groen en gezond houden. Toch staat ons mooie Brabant onder druk. Het gaat slecht met ons klimaat, onze natuur en ons water. We zien steeds vaker extreme neerslag, droogte en hittestress. Ook raakt ons water vervuild, met bedreigingen voor planten, dieren en mensen. We staan op een kantelpunt.

We moeten dus nu in actie komen. Zonder water geen later. Daarom zijn de aankomende Waterschapsverkiezingen zo belangrijk! Verkiezingen over water gaan over natuur, klimaat en gezondheid.

Er staat dus veel op het spel. Kiezen we voor de belangen van enkelen of voor wat iedereen nodig heeft? Voor de vervuilers of de vergroeners? Voor het recht van de sterkste of voor eerlijk delen? Voor de belangen van gisteren of het Brabant van vandaag en morgen?

WaterNatuurlijk is de partij die durft te kiezen. Als groenste en grootste beweging zijn wij de stem van natuur, klimaat en gezondheid in het waterschap. Een beweging van mensen die groen een stem wil geven. Wij kiezen voor een groen en gezond Brabant. Waar we samen de klimaatcrisis aanpakken. Waar we onze natuur beschermen. Waar we werken aan een gezonde leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Maak de groenste partij op 15 maart opnieuw de grootste. Stem Water Natuurlijk De Dommel.

Programma Water Natuurlijk Brabant

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring