Navigatie overslaan

Wie of wat is Water Natuurlijk

Een brede beweging voor water, natuur, klimaat, landschap en recreatie

Water Natuurlijk is de waterschapspartij (een beweging) die zich inzet voor water, natuur, klimaat, landschap en recreatie. Elke dag weer zetten Water Natuurlijk-bestuurders zich in voor schoon, veilig, voldoende, gezond en betaalbaar water. Zij werken vanuit passie, betrokkenheid en deskundigheid. Samen werken wij aan een betere leefomgeving voor mens, plant en dier, voor u en uw (klein)kinderen! Water Natuurlijk wordt ondersteund door meerdere natuur- en milieu-organisaties, recreatie-organisaties en de sportvisserij. Verder wordt Water Natuurlijk ondersteund door D66, GroenLinks, Volt, en in Oost-Brabant door mensen van de SP, CU en diverse lokale progressieve en liberale partijen.

Onderscheid Water Natuurlijk met andere partijen

“Water Natuurlijk, de stem van water, natuur en klimaat. Voor u, uw kinderen en uw kleinkinderen” onderscheidt zich als volgt van andere partijen:

· WN is echt donker-(blauw)groen. WN is niet alleen van blauwgroen zeggen, maar ook van blauwgroen doen.

· WN is meer een brede beweging van meerdere organisaties en meerdere politieke partijen dan één politieke partij.

· WN is de groene waterschapspartij met hart voor blauw (en verstand van zaken). Wij werken vanuit passie/betrokkenheid en deskundigheid.

· WN is de meest blauwgroene partij voor mens / burger / recreant, water / klimaat / waterkwaliteit en natuur / ecologie / biodiversiteit.

· WN wil niet alleen voor veilig, voldoende en schoon water, maar ook voor gezond, natuurlijk en recreatief water, voor iedereen, dus ook voor u.

· WN gaat voor water, natuur en klimaat. Dat doen we gezamenlijk, concreet en uitvoeringsgericht.

· WN probeert de systeemwereld van natuur en water / milieu te verbinden met de leefwereld van boeren, burgers en bedrijven.

· Wat WN bindt is passie voor natuur, landschap, erfgoed, milieu, en recreatie in, op en om het water.

Waterleven in sloten

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring