Navigatie overslaan

Online regiovergadering op 13 september

Op 13 september, van 20.00 tot 21.30 uur organiseert het Regiobestuur van Water Natuurlijk HDSR een online Regionale Leden Vergadering (RLV). Tijdens deze RLV zal vanuit de fractie een toelichting worden gegeven op de coalitievorming en het akkoord. Ook kunnen er vragen worden gesteld.

Behalve Guus Beugelink zal ook Astrid Weij stoppen in het regiobestuur. Daarom zal het Regiobestuur tijdens deze RLV twee kandidaten voordragen als kandidaat- regiobestuurslid. Anja van Berckel en Fokke de Jong zijn beiden geschikt bevonden door het regiobestuur tijdens de recent afgesloten sollicitatieprocedure. Tijdens de RLV zullen de leden stemmen over hun voordracht. Je kunt je voor de RLV aanmelden via stichtserijnlanden@waternatuurlijk.nl - daarna ontvang je de inloggegevens.

Daarnaast nodigt het regiobestuur jou binnenkort ook graag uit voor een bijeenkomst ergens op locatie, die rond oktober zal plaatsvinden. Meer informatie volgt spoedig. Het regiobestuur wenst je in ieder geval alvast een goede zomervakantieperiode toe!

Lees meer

Meer nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring