Navigatie overslaan

Even voorstellen kandidaat nr 9 Bernd Ongena

Mijn kennis van watersystemen en specifieke ervaring op het gebied van technisch en strategisch systeembeheer wil ik graag inzetten voor een gedegen besluitvorming.

Bernd Ongena

Leeftijd: 30
Woonplaats: Goor (Hof van Twente)

Waarom kandidaat: We zien dat beschikbaarheid van water van een passende kwaliteit op het juiste moment een grotere uitdaging aan het worden is. Daarbij zien we dat er in toenemende mate investeringen benodigd zijn om het bestaande systeem en voorzieningen in stand te houden. Op deze thema’s zullen de komende termijnen keuzen worden gemaakt. Mijn kennis van watersystemen en specifieke ervaring op het gebied van technisch en strategisch systeembeheer wil ik graag inzetten voor een gedegen besluitvorming die voorziet in onze (toekomstige)watervoorziening en onze directe leefomgeving.

Waarom Water Natuurlijk: We hebben en krijgen in toenemende mate te maken met uitdagingen die we niet direct kunnen oplossen. Financieel en kwalitatief zullen meer dan ooit keuzes gemaakt moeten worden. Water natuurlijk kiest voor de samenwerkingen in het behouden van bestaande kwaliteit in combinatie met beschikbaarheid van voldoende schoon water voor iedereen.

Persoonlijk: In mijn vrije tijd maak ook graag gebruik van onze buitenruimte, hardlopen, mountainbiken of tuinieren zijn hierin activiteiten waar ik van geniet. Binnen mijn werk adviseer ik overheidspartijen over het beheer en onderhoud van riolering en onderzoeken we watersystemen.

Favoriete plek in het Vechtstromen gebied: De Boven-Regge, een die ik vaak kruis in mijn dagelijks leven en die ik goed ken. Het liefst ga ik (hard)lopen in het gebied rondom Goor of Diepenheim. De trajecten waar beekherstelprojecten hebben plaatsgevonden ontwikkelingen zich nog steeds en houden het meer dan de moeite waard om steeds terug te keren.

Geniet het meest van Water en Groen door: Na enkele jaren in een ander deel van Nederland te hebben gewoond waardeer ik het afwisselende landschap hier nog meer. Waar ik minstens net zoveel van geniet is het feit dat zelfs tijdens droge tijden er voldoende schoon en vers water beschikbaar is.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring