Navigatie overslaan

Even voorstellen kandidaat nr 6 Diele Biemold

Verstandig omgaan met ons water wordt steeds belangrijker voor ons leven en welzijn.

Slangenbeek, Hengelo

Diele Biemold

Leeftijd: 67
Woonplaats: Hengelo

Waarom kandidaat: Verstandig omgaan met ons water wordt steeds belangrijker voor ons leven en welzijn. Water is essentieel voor de inrichting van onze omgeving als we rekening willen houden met klimaatverandering. Daarnaast is water ook vanuit landschappelijk en recreatief oogpunt waardevol.

Waarom Water Natuurlijk: Water Natuurlijk gaat voor net dat beetje extra om het water waar nodig vast te houden, meer natuur, water in stedelijk gebied, verstandig grondwaterbeleid en vooral heel schoon water volgens het idee van drinkbare rivieren.

Persoonlijk: Ik ben altijd bezig met ons weer. Ik hou van alle wintersporten (vooral schaatsen). Ik ga vaak achter de muziek aan (en gitaar spelen). Ik vind architectuur (van het wonen) en stedenbouw machtig interessant. En mijn vrouw en ik doen vrijwilligerswerk. Je zou ons sociaal ge├źngageerd mogen noemen.

Favoriete plek in het Vechtstromen gebied: Waterspeelplaats in de Berflo Beek Seringenstraat Hengelo

Ik woon dicht bij het volgende watersysteem: Gammelke in het bijzonder de Slangenbeek.

Geniet het meest van Water en Groen door: Door watersporten en ook een hengeltje uit te gooien.

Oproep: Kom stemmen voor het waterschap! Stem op Water Natuurlijk. Want dan gaan we samen de wereld een stukje mooier en schoner maken. In steden, dorpen en daarbuiten gaan we met jouw hulp voor ons allen aan de slag. En alleen resultaat telt!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring