Navigatie overslaan

Regiobestuur

Water Natuurlijk is als grote waterpartij actief in het hele land en dat vraagt naast een landelijk bestuur ook bestuurlijke kracht in de regio’s. Het bestuur is verantwoordelijk voor de bestuurlijke organisatie van Water Natuurlijk in onze regio. De fractie kan zich concentreren op de politieke inhoud en vertegenwoordiging. Het bestuur zorgt voor de verenigingsactiviteiten, ledenvergaderingen, de afstemming met Water Natuurlijk landelijk en de andere regio’s, de afdelingsfinanciën en de regionale organisatie voor de waterschapsverkiezingen. En we staan de fractie terzijde wanneer dat nuttig is. Volop werk aan de winkel dus! Als grootste waterpartij in onze regio willen we ook de komende verkiezingen weer sterk voor de dag komen. Met deze nieuwe organisatiestructuur en gelet op het enthousiasme van de mensen in fractie en bestuur ben ik ervan overtuigd dat we goed op weg zijn.

Maar het bestuur is er vanzelfsprekend juist ook voor onze leden. Leden van Water Natuurlijk zijn typisch mensen die genieten van de natuur en het leven buiten. Het bestuur kijkt uit naar de mogelijkheid om elkaar te spreken en nader kennis te maken.

Hebt u vragen aan het bestuur of wilt u met ons contact? Laat het ons weten. Vul een bericht in op de website en we nemen contact met u op. Wij kijken er naar uit om van u te horen.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring