Navigatie overslaan

Kom zaterdag om 13 uur naar de Hoogstraat in Rotterdam! Want dan start de Landelijke verkiezingscampagne van Water Natuurlijk.

Op 11 februari trappen we de landelijke campagne voor de waterschapsverkiezingen af. We doen dit in het Centrum van Rotterdam samen met Hollandse Delta, Delfland en het landelijke bestuur en campagneteam. Naast de landelijke aftrap organiseren alle lokale afdelingen van Water Natuurlijk een eigen campagne-evenement die dag in hun regio.

Activiteiten voor jong en oud(er)

Zaterdag van 13.00 uur tot 15.00 uur is op de Vlasmarkt, halverwege de Hoogstraat voor jong en oud(er) een veelzijdig programma. Er is een verkiezingsstand, kinderen kunnen tijdens een workshop bij de kraam van ‘Waterleiders’ een gieter maken uit plastic afval. Er wordt onder deskundige leiding een waterwandeling langs waterwerken in de omgeving georganiseerd om waterbeheer in de stad toe te lichten. De wandeling start om 13.30 en duurt ongeveer 1,5 uur. (Vooraf aanmelden is niet nodig).

En omdat schoon en gezond water een van onze speerpunten is gaat die middag ook ‘plastic soup surfer’ Merijn Tinga in de Delftse Vaart afval vissen.

Zien we jou ook zaterdag?

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring