Navigatie overslaan

Nieuwjaarstoast in teken campagne

Een gezellige nieuwjaarstoast op een unieke locatie, met mooie speeches en een uitdagend onderzoek voor een theaterstuk over waterschappen.

Op zondag 22 januari in de prachtige locatie De Vrijstaat in Leidsche Rijn, Utrecht vond voor het eerst in 2 jaar weer een gezellige nieuwjaarstoast plaats die in het teken stond van de campagne voor de verkiezingen van 15 maart 2023. Naast toespraken van lijsttrekker Els Otterman en campagnecoƶrdinator Maarten Verkerk, waren er ook gasten van de opleidingen journalistiek en theater van de Fontys Hogeschool. Daniƫlle Arets, lector journalistiek en innovatie en Thijs van den Houdt, docent onderzoeker journalistiek, en een aantal van hun studenten (Journalistiek en Theater) die werken aan een voorstelling over water en waterschappen. Deze voorstelling gaan zij voor de verkiezingen opvoeren, ook in Utrecht. Het zal gebeuren in samenwerking met het gezamenlijke project van RTV Utrecht en DUIC voor vernieuwende journalistiek. Dit project sluit mooi aan bij Water Natuurlijk als voorstander van democratisering van de waterschappen en van het waterbewust maken van mensen als voorwaarde van toekomstbestendig waterbeheer.

En verder was het natuurlijk een gezellig samenzijn en hieven we het glas op een goede campagne met een mooi resultaat voor Water Natuurlijk. Op naar de overwinning!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring