Navigatie overslaan

Geef natuur jouw stem op 15 maart

Op 12 december 2022 overhandigde onze lijsttrekker Saskia Borgers aan Marjan Minnesma, onze ambassadeur van Water Natuurlijk HHNK, ons verkiezingsprogramma.

Ons verkiezingsprogramma heeft de titel Voor een duurzaam en natuurrijk waterlandschap. Water Natuurlijk is de enige echte duurzame waterschapspartij in HHNK. Denk Groen, stem Groen …stem Water Natuurlijk. Zo geef je de natuur jouw stem met de waterschapsverkiezingen van 15 maart.

In 11 makkelijk leesbare speerpunten zeggen we waar Water Natuurlijk de komende jaren aan gaat werken. Zodat onze inwoners kunnen rekenen op een betere waterkwaliteit, rijke biodiversiteit, voldoende water ook in tijden van droogte. Dit alles in goede harmonie met natuur, bebouwing, agrarisch grondgebruik en recreatie.

Water Natuurlijk beschermt en verbetert de natuur en het landschap en geeft ruimte aan waterrecreatie met respect voor de kwetsbare natuur. Water Natuurlijk vindt dat het waterschap een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft om de oorzaken alsook de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. Water Natuurlijk neemt die rol serieus en werkt intensief samen met andere overheden, partners, ondernemers en inwoners om ons doel – herstel van de natuur, verbeteren van de waterkwaliteit en duurzaam waterbeheer, te bereiken.

De bestuurders van Water Natuurlijk geven richting en nemen een eigen rol en positie van betekenis in bij de klimaatopgaven, watertekort- overlast en kwaliteit, biodiversiteitherstel, verduurzaming en duurzame energievoorziening. Door onze jarenlange ervaring met, tegen, in en rond het water maken wij heldere keuzes vanuit een visie op een duurzaam en natuurrijk waterlandschap. Wil je ons programma lezen, klik dan hier. Als je een eigen exemplaar wilt ontvangen stuur ons dan een mailtje met dit verzoek waternatuurlijk.hhnk@gmail.com, dan sturen we je een exemplaar toe.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring